Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Opstellen lichtplannen

BosLeds heeft veel ervaring met het opstellen van lichtplannen. Voor een complete omgeving wordt een lichtplan op maat gemaakt waarin al uw eisen en wensen worden meegenomen.

Natuurlijk brengt BosLeds veel eigen kennis mee en kan zij u begeleiden bij het kiezen van de meest optimale oplossingen voor uw specifieke situatie.

In de lichtplannen is veel aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting en slimme schakelingen. Zo zijn er tal van nieuwe slimme mogelijkheden om het licht automatisch aan- of uit te schakelen of te dimmen.

Door een optimaal lichtplan maakt u altijd op de juiste momenten gebruik van de juiste hoeveelheid licht en wordt er geen energie verspild.

Indien nodig maken wij voor u een 3d tekening van de ruimte met de voorgestelde verlichting, en rekenen wij met een speciaal computerprogramma uit wat de verlichtingssterktes en gelijkmatigheid van het licht zullen worden.

Het advies kan zowel betrekking hebben op uw bestaande ruimtes waarin al verlichting aanwezig is, als op nieuwbouwsituaties.

Verlichtingsadvies van BosLeds is gegarandeerd onafhankelijk en deskundig.

BosLeds heeft verstand van basisverlichting in bredere zin, dus niet alleen van ledverlichting.

Met BosLeds als adviseur kunt u er gerust op zijn dat het beste advies krijgt, op maat voor uw specifieke situatie.