Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Offertetrajecten begeleiden

Het aanschaffen van verlichting voor uw pand is een klus die u waarschijnlijk niet vaak zult doen. Het is daarom aannemelijk dat u niet over alle kennis beschikt om een juiste keuze te kunnen maken. De verlichtingsmarkt is al enkele jaren sterk in beweging, waardoor er telkens nieuwe valkuilen zijn. Het productaanbod is aan grote veranderingen onderhevig: Wat een jaar geleden nog de beste keuze was, kan nu al weer achterhaald zijn.

Met de inhoudelijke kennis van BosLeds over de huidige stand van de techniek en het inzicht in de prijzen in de verlichtingsmarkt kan BosLeds u, als geen ander ondersteunen bij het maken van een goede keuze uit verschillende aanbiedingen. Onze hulp aan u kan zowel betrekking hebben op vervanging van verlichting in uw bestaande ruimtes, als op nieuwbouwsituaties.

Helaas merken wij maar al te vaak dat de zaken in offertes en specificaties te rooskleurig worden voorgesteld. Gelukkig is BosLeds in verreweg de meeste gevallen in staat om onrealistische aanbiedingen te herkennen. Hierdoor kunnen wij vervelende situaties voorkomen.

BosLeds is in brede zin gespecialiseerd in basisverlichting voor binnen. Wij kijken daarbij verder dan alleen naar de lichtbronnen en armaturen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van daglicht en het slim schakelen van kunstverlichting. Wij zijn goed op de hoogte van de voordelen en nadelen van de diverse verlichtingstechnieken zoals daglicht, TL, gloeilamp, halogeen, led en compact fluorisentie.

Vanzelfsprekend is BosLeds bij het leveren van deze dienst gegarandeerd onafhankelijk en deskundig. Wij stellen uw belang voorop. Met BosLeds als adviseur kunt u er gerust op zijn dat u het beste advies krijgt, op maat voor uw specifieke situatie.