Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Producten

BosLeds heeft veel aandacht voor nieuwe producten die op de Nederlandse verlichtingsmarkt verschijnen. Daarbij beoordelen we de kwaliteit en de duurzaamheid. Wij streven er naar om voor de relevante productcategorieën telkens de beste producten te kunnen aanbieden.

Wij kijken niet alleen naar wat de fabrikant of importeur beweert over zijn producten, en kijken vooral naar de onafhankelijke meetresultaten van gerenommeerde meetinstituten. Ook doen wij zelf enkele metingen, onder andere met behulp van onze spectraalmeter en onze Power Quality Analyser.

Helaas zien wij dat er erg vaak producten op de markt verschijnen die de claims van de producent of importeur niet waarmaken. Nog geen 10% van de nieuwe producten die wij tegenkomen kunnen wij als duurzaam bestempelen.

Doordat er veel nieuwe ontwikkelingen zijn, zijn de beste producten van het moment soms al na een half jaar tot een jaar achterhaald. Wij kiezen er daarom voor om niet ons volledige assortiment op onze website te tonen, maar alleen enkele producten die wij zelf hebben getest en waarvan wij toestemming hebben om de testresultaten te publiceren. Voor uw project bieden wij u de producten aan die op dat moment het beste passen binnen uw situatie.

Van de meeste actuele productseries die wij positief hebben beoordeeld, hebben wij één of enkele modellen in ons bezit als showmodel. Het merendeel daarvan is geïntegreerd in onze mobiele showroom. Indien u concrete belangstelling hebt, dan kunt u een afspraak met ons maken voor een presentatie.

>> Ga naar een selectie van onze producttesten