Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Prijslijst

BosLeds heeft continue aandacht voor nieuwe producten die op de Nederlandse verlichtingsmarkt verschijnen. Alle voor onze opdrachtgevers interessante producten beoordelen wij op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Wij streven er altijd naar om voor elke relevante productcategorie de beste prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden.

Wij gaan niet blindelings af op wat de fabrikant of importeur beweert over zijn producten. Indien beschikbaar, beoordelen wij de producten aan de hand van onafhankelijke meetresultaten van gerenommeerde meetinstituten. Ook doen wij zelf in ons eigen testlab enkele metingen, onder andere met behulp van onze spectraalmeter, Power Quality Analyser en warmtebeeldcamera.

    Wij leveren NIET aan particulieren, maar dus wel aan:
  • Bedrijven (o.a. kantoren, magazijnen, productiehallen, hotels, stallen)
  • Non-profit organisaties (o.a. zorginstellingen, scholen, kerken, verenigingen van eigenaren, sporthallen)
  • Overheden (o.a. gemeentelijk vastgoed)
  • Installatiebedrijven
  • Verlichtingshandels

In onze prijslijst staan alleen de meest gevraagde en reeds geteste producten. Wij kunnen echter alles leveren uit het aanbod van al onze partners. Het aantal partners verandert steeds, echter per juni 2018 zijn het er 213. Wij hebben dus met ruime marge het grootste aanbod aan verlichtingsproducten van Nederland.