Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Over BosLeds

BosLeds is een lichtadviseur en leverancier van verlichtingsproducten en slimme schakelingen. Daarnaast doen wij licht en Power Quality metingen aan verlichtingsproducten en ook aan verlichtingsinstallatie op locatie. Wij richten ons op binnenverlichting in de bestaande en nieuwe utiliteitsbouw.

BosLeds is vanaf de oprichting in mei 2008 bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dit laten wij in alle beslissingen van ons bedrijf zwaar meewegen.

BosLeds is continue op zoek naar de beste oplossingen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij werken samen met diverse partners, dit zijn bedrijven waarin wij zowel voldoende vertrouwen hebben in de producten als in het bedrijf zelf.

Alhoewel onze naam anders doet vermoeden kijken wij breder dan alleen naar ledverlichting. In sommige gevallen kunnen andere verlichtingstechnieken de voorkeur hebben. Wij streven altijd naar slim, prettig en gezond licht, waarbij de aarde zo min mogelijk wordt belast en wat voor de opdrachtgever geld en energie bespaart.

In sommige gevallen is het aan te raden om een lichtplan te laten opstellen. BosLeds maakt zulke lichtplannen voor u op maat.

BosLeds is een betrouwbare leverancier van duurzame verlichting. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. In de meeste gevallen bespaart u met onze oplossingen zo veel op uw energierekening en onderhoudskosten, dat de (meer)investering al ruim binnen de garantietermijn is terugverdiend.

Filmpje BosLeds