Duurzame binnenverlichting van de beste kwaliteit!

Over BosLeds

BosLeds is een lichtadviseur en leverancier van verlichtingsproducten en slimme schakelingen. Daarnaast doen wij licht en Power Quality metingen aan verlichtingsproducten en ook in de binnenruimtes van gebouwen. Wij richten ons op binnenverlichting in de bestaande en nieuwe utiliteitsbouw.

BosLeds is vanaf de oprichting in mei 2008 bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dit laten wij in alle beslissingen van ons bedrijf zwaar meewegen. Lees hier meer over op de MVO pagina op deze website.

BosLeds is continue op zoek naar de beste oplossingen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij werken samen met diverse partners. Bedrijven waarin wij zowel voldoende vertrouwen hebben in de producten als in het bedrijf zelf. Wij blijven altijd op zoek naar geschikte partners. Helaas komen wij nog steeds veel producten tegen waaraan naar onze mening te grote nadelen zitten. BosLeds laat zich niet verleiden om met zulke producten te werken.

Alhoewel onze naam anders doet vermoeden kijken wij breder dan alleen naar ledverlichting. In sommige gevallen kunnen andere verlichtingstechnieken de voorkeur hebben. Wij streven er altijd naar om de beste balans te vinden tussen de aspecten die voor de gebruiker belangrijk zijn, de ecologische gevolgen en de financiŽle gevolgen. Wij streven er tevens naar om voor de opdrachtgever geld en energie te besparen, bijvoorbeeld door er (geautomatiseerd) voor te zorgen dat de verlichting alleen brandt wanneer dat nodig is.

In sommige gevallen is het aan te raden om een lichtplan te laten opstellen. BosLeds maakt zulke lichtplannen voor u op maat.

BosLeds wil een betrouwbare leverancier van duurzame verlichting zijn. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. Daarbij beginnen wij met het zo optimaal mogelijk benutten van het daglicht. In de meeste gevallen bespaart u met onze oplossingen zo veel op uw energierekening en onderhoudskosten, dat de (meer)investering al ruim binnen de garantietermijn is terugverdiend. Het komt inmiddels voor dat de duurzaamste oplossing goedkoper is in de aanschaf dan de standaard oplossing die bijvoorbeeld een installateur voorstelt.

Filmpje BosLeds